FATIMAH

Sorry, we are out of stocks
DETAILS

Fabric Material: 

  • COMFY WOLLYCREPE FABRIC

Size:
S - XXL (Refer to size chart provided)

EIGHT SWEET COLORS:

 

  • FTH01 Midnight Black
  • FTH02 Royal Navy
  • FTH03 Slate Purple
  • FTH04 Macoer Brown
  • FTH05 Mantis Green
  • FTH06 Light Skyblue
  • FTH07 Coral Pink
  • FTH08 Salmon Orange

Details:

 

  • LOOSE AND HIDDEN CUTTING : Jenis potongan Empire Flare Cut mmg x nmpkkan bentuk badan. Suami pun boleh hembus nafas lega, isteri kesayangan terjaga terpelihara pemakaiannya. Tambah matching dgn khimar labuh, Subhanallah sgt cantik jadinya…cantik kerana Allah niatnya.
  • SIMPLE YET WHUDHU FRIENDLY : Simple Cuffed dibahagian hujung lengan dgn double butang bungkus yg sgt comel dan rapi. Aurat lengan terjaga dan pada masa memudahkan sensing nak mengangkat wuduk.
  • B.F. MOMMY APPROVE : Zip bukan di belakang jer, kat belakang pun ada! In fact, zip sorok kat dada sepanjang 12 inci senang utk ibu2 muslimah nk susukan putera dan puteri permata hati. BONUS skali apabila dicover pula dgn khimar labuh as nursing cover.
  • NOW…EVERYBODY HAS A SIZE : Berita baik utk muslimah comel…Haa Fatimah kalini ada 5 size dari S sampai XXL. Refer kat size chart Kak Haira utk best fit dan jgn terkejut bila ada org tegur, “Tempah mana jubah set kak ni?”

.

 

Retail Price : RM239

back to top ⤴