ZAINAB

Sorry, we are out of stocks
DETAILS

Fabric Material: 

  • AL-ALI WOLLYCREPE FABRIC

Size:
S - XXL (Refer to size chart provided)

EIGHT SWEET COLORS:

 

  • ZNB01 Bisque Beige
  • ZNB02 Moss Green
  • ZNB03 Tourmaline Pink
  • ZNB04 Mauve Purple
  • ZNB05 Ochre Brown
  • ZNB06 Burgundy Maroon
  • ZNB07 Sapphire Blue
  • ZNB08 Jade Black

Details:

  • LOOSE AND HIDDEN CUTTING : Jenis potongan Empire Flare Cut mmg x nmpkkan bentuk badan. Suami pun boleh hembus nafas lega, isteri kesayangan terjaga terpelihara pemakaiannya. Tambah matching dgn khimar labuh, Subhanallah sgt cantik jadinya…cantik kerana Allah niatnya.
  • SIMPLE YET WHUDHU FRIENDLY : Simple Cuffed dibahagian hujung lengan dgn double butang bungkus yg sgt comel dan rapi. Aurat lengan terjaga dan pada masa memudahkan sensing nak mengangkat wuduk.
  • B.F. MOMMY APPROVE : Zip bukan di belakang jer, kat belakang pun ada! In fact, zip sorok kat dada sepanjang 12 inci senang utk ibu2 muslimah nk susukan putera dan puteri permata hati. BONUS skali apabila dicover pula dgn khimar labuh as nursing cover.
  • NOW…EVERYBODY HAS A SIZE : Berita baik utk muslimah comel…Haa Fatimah kalini ada 5 size dari S sampai XXL. Refer kat size chart Kak Haira utk best fit dan jgn terkejut bila ada org tegur, “Tempah mana jubah set kak ni?

 

back to top ⤴