LATIFAH

Sorry, we are out of stocks
DETAILS

Fabric Material: 

  • Jubah : Smooth Satin
  • Khimar : Chiffon Georgette

Size:
S - XXL (Refer to size chart provided)

FOUR PASTEL COLORS:

  • LTF01 Sky Blue and Salmon
  • LTF02 Blush Pink and Flint Grey
  • LTF03 Mint Green and Coral Pink
  • LTF04 Classic Black and White

Details:

  • IMPORTED FABRIK BERKUALITI TINGGI. Kain high kualiti dari Korea. Konpem bila sis pakai terasa sgt2 lah selesa di badan dan senang bentuk je kat muka. Yang bestnya, bila time event kawen ke, tak yah berebut telekung kat surau, maklumlah solat ready set syarie ni.
  • BERPOTONGAN LOGGAR. Jenis potongan Empire Flare Cut mmg x nmpkkan bentuk badan sis. Plus bila match dgn khimar labuh sekali. Subhanallah soooo cantik, and sgt patuh syarie. 
  • MESRA WUDUK. Detailing cuff super kemas siap butang rare dan mabeles dibahagian hujung lengan. Dah lak comel, rapi mudah nak ambil whudu’. Fashion meets practical. Cepat dan mudah je topup whudhu.
  • MESRA MENYUSU. Zip sorok di dada sepanjang 12 inci senang khas for mommies2 muslimah nk susukan baby ni. Dicover pulak dgn khimar labuh sangat buat ibu dan anak dedua selesa. 
  • MOTIF ABSTRAK LAIN DARI YG LAIN. Sekali pandang, terus terpukau. Maklumlah FIRST Syarie set kami yang printed tau. Percayalahh… mana lagi nak cari corak modern pastel2. Naik lagi seri pemakainya.

 

Retail Price : RM239

back to top ⤴